Bajnokok Ligája

Jürgen Klopp odaszúrt egyet a Manchester Citynek

„Őszintén szólva nem izgat annyira.”

A Liverpool trénerét, Jürgen Kloppot nem igazán rázta meg az a tény, hogy a Premier League éllovasával, a Manchester Cityvel kell megküzdeniük a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A két csapat egyébként európai porondon először néz farkasszemet egymással. A sorsolás a többség számára csalódásként lett elkönyvelve, de Klopp azonban másképp vélekedik.

Már korábban is említettem, de egy ilyen sorsoláson teljesen megszokott, hogy az egyik „szomszédod” kapod ellenfélként, de őszintén szólva nem izgat annyira. Pontosan úgy állunk hozzá ahogy eddig is, akit kapunk, azt kapjuk. Ezúttal most éppen a Manchester City a szerencsés.”

Az Independentnek adott nyilatkozatában kifejtette, hogy a bajnokságban egyszer ugyan kikaptak ellenük, de a visszavágót sikerült megnyerniük, ráadásul nem gondolja, hogy a City a legkedvezőbb sorsolás alatt a Liverpoolt értette. Szerinte ez is egy jel, hogy milyen erősek tudnak lenni.

Nyílván nem mi vagyunk a párharc favoritjai, de a negyeddöntőben már nincsenek is favoritok. Na jó, talán kettő, a Bayern München és a Barcelona. De hála Istennek ez futball és még semmi sem dőlt el.”

A negyeddöntők első mérkőzéseit egyébként április 3-án és 4-én rendezik.

Olvasói sztorik