Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Mourinho addig szórakozott, míg nagyot égett és kiesett a BL-ből az MU

Hatalmas meglepetés a nyolcaddöntőben; egy gól esett Rómában.

Kedd este két újabb csapat jutott be a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

A Manchester United a sevillai 0-0 után hazai pályán sem brillírozott, szinte helyzet nélkül hozták le a csapatok az első játékrészt, unalmas negyvenöt percet láthattak a drukkerek. A második játékrészben sem javult a hazaiak játéka, ezt pedig erős füttyszóval értékelte az Old Trafford közönsége. A 72. percben a spanyolokhoz beállt Ben Yedder, ez pedig az MU végzetét jelentette, a francia csatár négy perc alatt két gólt lőtt, így Lukaku válasza már csak a szépítésre volt elegendő. Kiesett a Manchester United.

Korlátozza a légiósok számát az MLSZ az NB I-ben – hivatalos
Több fontos döntést is hoztak, ami jelentős változást hoz az első osztályú bajnokságban.

Az AS Roma 2-1-es hátrányból várta az olaszországi visszavágót a Sahtar Donyeck ellen. A kiegyenlített első félidő után a „farkasok” hét perccel a szünet után megszerezték a vezetést, Strootman remek kiugratását követően Dzeko passzolta el a kapus mellett a ziccert. A római retesz jól zárt, így ez az egy gól elegendő volt a továbbjutáshoz.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:

Manchester United – Sevilla 1-2 (0-0)

Manchester United: De Gea – Valencia (Mata, 77.), Bailly, Smalling, Young – Matic, Fellaini (Pogba, 60.) – Lingard (Martial, 77.), Sánchez, Rashford – Lukaku.
Sevilla: Rico –  Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero – N’Zonzi, Banega – Sarabia, Vázquez (Pizarro, 88.), Correa (Geis, 89.) – Muriel (Ben Yedder, 72.).
Gólszerzők: Lukaku (84.), illetve Ben Yedder (74., 78.)

Továbbjutott: Sevilla (összesítésben 2-1)

AS Roma – Sahtar Donyeck 1-0 (0-0)

Roma: Alisson – Florenzi, Manolasz, Fazio, Kolarov – De Rossi, Strootman – Under (Gerson, 65.), Nainggolan, Perotti – Dzeko (El Shaarawy, 89.).
Sahtar: Pjatov – Butko, Ordec, Rakickij, Ismaily – Sztyepanyenko (Alan, 64.), Fred – Marlos (Dentinho, 82.), Taison, Bernard – Ferreyra.
Gólszerző: Dzeko (52.)
Kiállítva: Ordec (79.)

Továbbjutott: AS Roma (összesítésben 2-2, idegenben lőtt góllal)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik