Bajnokok Ligája

Zidane hosszabbításra készül Párizsban?

A Real edzője igazán érdekeseket mondott a keddi BL-csata előtt.

A Real Madrid kedd este a PSG vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzésen a madridiak 3-1-es győzelmet arattak, Zinedine Zidane mester azonban még azt sem zárja ki, hogy hosszabbításban dől le a továbbjutás kérdése. Erről a találkozó előtti hivatalos sajtótájékoztatón beszélt hétfő este.

– Kőkemény mérkőzésre számítok. Szenvedni fogunk, de jól kell játszanunk. Neymar kiválása a felkészülésünket nem érintette. Aki a helyén játszik majd a párizsiaknál, biztos ugyanúgy a legjobb formáját hozza majd. Fel kell készülnünk a váratlanra is. Fókuszálnunk kell kilencven percen keresztül, de esélyes, hogy akár még tovább is.

A francia mester azt is elárulta: tudja, nincsenek könnyű helyzetben a nemzetközi porodon a francia csapatok, de biztos abban, hogy egy nap BL-t nyernek honfitársai. Persze reméli, nem 2018-ban…

Könnyen elképzelhető az is, hogy a régóta sérült Toni Kroos és Luka Modric Párizsban tér vissza a pályára. Arról már beszámoltunk, hogy a duó tagja az utazó keretnek, de ennél többet is elárult róluk a Real mestere.

– A keretünkben mindenki legalább százszázalékos állapotban van – mondta Zidane, tehát akár a kezdőben is számolhat a német és a horvát játékossal.

Szenzáció
Topcsapathoz írt alá Köteles László
Leleplezés
Kiderült, miért vergődik a Barca álomigazolása
BL-rangadó
Itt a Real Madrid párizsi kerete
Zidane szerint nem kizárt a hosszabbítás Fotó: uefa.com
Olvasói sztorik