Bajnokok Ligája

Zidane-t dicséri az év eddigi legsportszerűbb nyilatkozata

Reméli, hogy Neymar játszhat ellenük a BL-visszavágón.

A Real Madrid számára nincs megállás, a Leganés és a Deportivo Alavés legyőzése után az Espanyol következik a spanyol bajnokságban a címvédő számára. A hétfői sajtótájékoztatón természetesen a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő jövő keddi visszavágója is szóba került, Zinedine Zidane vezetőedző pedig rendkívül sportszerűen nyilatkozott Neymar vasárnap esti sérüléséről.

Ezt olvastad már?
BL: ezért hagyhatja ki az év meccsét Neymar – VIDEÓ

‒ Nem szeretem látni, hogy a játékosok megsérülnek, nem örülök neki. Remélem, a második mérkőzésre felépül. Soha nem akarom, hogy egy játékos sérülés miatt hiányozzon.

A brazil csatárnak a bokája sérült meg vasárnap, a Paris Saint-Germain ‒ Olympique Marseille mérkőzésen, és egyelőre nem lehet tudni, szerepelhet-e jövő kedden.

A világ legdrágább játékosának számító Neymar hétfőn az Instagram-oldalára feltöltött egy fotót, amelyen a bekötött jobb bokája egy műanyag sínben látható.

Unai Emery, a párizsiak vezetőedzője a találkozó után úgy fogalmazott, reméli, egyik legjobbja hamarosan visszatérhet, ám egyelőre nem tudni, a játékosnak pontosan mennyi időt kell kihagynia.

A brazil labdarúgó a mostani szezonban 28 gólja mellett 16 gólpasszt adott.

A Real sérültjei közül Marcelo, Toni Kroos és Luka Modric sem edzett a csapattal hétfőn, de az edző szerint nem kizárt, hogy szerdán már a keretben lesznek.

Zidane rendkívül sportszerűen nyilatkozott Fotó: Jose Breton / NurPhoto
Olvasói sztorik