Bajnokok Ligája bajnokok ligája

BL: ezért hagyhatja ki az év meccsét Neymar – VIDEÓ

Bokasérülés miatt kétséges a PSG brazil csatárának játéka.

A Paris Saint-Germain házigazdaként 3-0-ra legyőzte az Olympique Marseille együttesét vasárnap este a francia élvonalban. A párizsiak továbbra is magabiztosan vezetik a tabellát, örömük azonban egyáltalán nem lehet felhőtlen, mert a 77. percben megsérült Neymar bokája, ráadásul akkor már cserelehetősége sem volt csapatának.

Ezt olvastad már?
Gulácsiék az év legkönnyebb gólját lőtték, de kikaptak a sereghajtótól – VIDEÓ

A tavaly nyáron rekordösszegért igazolt játékos könnyek között hagyta el a pályát, majd az oldalvonal mellett hosszasan ápolták.

Az alapos vizsgálatokra még várni kell, de Unai Emery vezetőedző a lefújás után azt mondta, szerinte a brazil csatár nem hagyja ki a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő jövő keddi visszavágóját.

Az edző úgy fogalmazott, Neymar sérülése nem olyan rossz, amilyennek elsőre látszott, kilenc napon belül biztosan rendbe jön.

‒ Az első tesztek azt mutatják, hogy húzódásról van szó, de további vizsgálatokra van szükség, hogy teljesen bizonyosak legyünk. Ha ma kellene megmondanom, hogy játszani fog-e a Real ellen, akkor igennel válaszolnák, mert optimista vagyok ‒ nyilatkozta Emery.

A PSG 3-1-es hátrányból kezdi majd a madridiak elleni visszavágót.

Egyelőre kétségesnek tűnik Neymar játéka a jövő keddi BL-rangadón Fotó: STEPHANE ALLAMAN / DPPI
Olvasói sztorik