Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Griezmann a gyönyörű gólja miatt kerülhet bajba

A szurkolóknak akart üzenni, az UEFA megbüntetheti miatta.

Mint beszámoltunk róla, valószínűleg a BL-szezon legszebb találatát lőtte Antoine Griezmann, az Atlético Madrid támadója a Roma ellen 2-0-ra megnyert szerdai mérkőzésen. A francia csatár joggal ünnepelte a találatot: nem igazán megy neki a gólszerzés ebben a szezonban.

Kritikus vélemény:
Dzsudzsák nyugodtan lemondhatta volna a válogatottságot

Viszont úgy tűnik, kicsit el is túlozta az ünneplést: Instagram-oldalára egy olyan videót töltött fel, amivel könnyen bajba kerülhet.

Nagy gólját ünnepelte Griezmann Fotó: IRH/SpainDPPI/DPPI/AFP

A 101greatgoals.com cikke szerint ugyanis az Instagram szabályai tiltják, hogy videóikban olyan hangfelvételeket használjanak a felhasználók, melyeknek nem ők a tulajdonosai. Griezmann viszont üzenni akart, ehhez pedig az Imagine Dragons Believer című számából vágott ki egy ide illő sort – „Pain! You break me down and build me up, believer, believer.” –, azaz „Fájdalom – ledöntötték, felépítettél, hívővé tettél”, ezzel üzenve kritikusainak.

Az egy nehezebb kérdés, vajon az UEFA videóját joggal használta-e fel, hiszen ő szerepel rajta… Mindenesetre a szurkolók imádják a bejegyzést, szombat reggelig közel kétmillióan nézték meg a valóban pazar találatot.

Antoine Griezmann (@antogriezmann) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 23., 12:57 PST

Olvasói sztorik