Bajnokok Ligája

Mathieu elárulta, ki miatt ünnepelné a Barca ellen szerzett gólját

Pikáns lesz a BL-meccs a Sporting francia védőjének.

Szerda este Sporting–Barcelona ütközet a Bajnokok Ligája D-csoportjában: a házigazda portugáloknál minden bizonnyal ott lesz a csapatban Jeremy Mathieu, a Barcelona korábbi játékosa. A 33 esztendős védő a Marcának adott interjúbanelmondta, kik miatt van benne tüske.

– Nagyon tisztelem a korábbi csapattársaimat, valamint a szurkolókat. Ha gólt szerzek, és ünnepelni fogom, az csakis Josep María Bartomeu elnök és Robert Fernández sportigazgató miatt lesz. Úgy érzem, ahogy viselkedtek velem szemben, azt nehéz szó nélkül elviselni – magyarázta Mathieu.

EZ HIHETETLEN
Ki mondta, hogy az edző nem sérülhet bele a gólörömbe? – VIDEÓ

A francia játékos – aki 2014 és 2017 közt szerepelt a Barcában, idén nyáron igazolt a Sportingba – beszélt a spanyol sajtóval való kapcsolatáról is.

– Egyetlen sajtótermék volt igazságtalan velem, ez pedig a katalán Sport. Mérges vagyok rájuk, mert akárhányszor játszottam, mindig megtaláltak valami miatt – vélekedett Jeremy Mathieu. – A futball csapatsport, ha veszítesz, az nem csak egy ember hibája. Ezt szentül hiszem. Megnéztem felvételről a Juventus elleni mérkőzést, melyről mindenki azt mondta, hogy rajtam ment el. Való igaz, hogy a gólok előtt egy az egyben megvertek, és nem tudtam segíteni a csapatnak, ugyanakkor utána még volt egy passz, és ezzel kapcsolatban mondhatták volna, hogy mit csinált Mascherano vagy Piqué? Ez azonban szóba sem került. Ez a véleményem a médiáról.

Korábbi csapattársai ellen a francia hátvéd (jobbra) Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik