Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Elsőként az Atlético Madrid jutott be az elődöntőbe

Saúl góljára a Leicester Citynek csak egyszer volt válasza.

Kapcsolódó cikkek

Meglehetősen eseménytelenül indult a Leicester és az Atlético visszavágója. A 27. percben azonban jóformán szertefoszlottak a hazaiak továbbjutási esélyei, ugyanis a spanyolok a hazai 1-0-s győzelem után Angliában is megszerezték a vezetést. Luis beívelése után Saúl Níguez bólintott a hosszú alsóba. (0-1)

A térfélcsere után magasabb fokozatra váltott a Leicester, s sorra dolgozta ki a lehetőségeket. A 63. percben a nyomásnak meg is lett az eredménye, a csereként beállt Chilwell blokkolt lövése után Vardy lőtt hét méterről a bal felsőbe. (1-1)

A folytatásban hiába erőlködött a City, az Atlético jutott az elődöntőbe. A játéknap másik mérkőzése a hosszabbításban dőlhet majd, ugyanis a rendes játékidőt 2-1-re nyerte a Bayern München a Real Madrid otthonában.

Videón a mérkőzés legfontosabb eseményei ITT.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő (visszavágó)

Leicester City – Atlético Madrid 1-1 (0-1)
King Power Stadion, játékvezető: Gianluca Rocchi

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (Amartey, 84.), Benalouane (Chilwell, 46.), Fuchs – Albrighton, Ndidi, Drinkwater, Mahrez – Vardy, Okazaki (Ulloa, 46.). Menedzser: Craig Shakespeare
Atlético Madrid: Oblak – Juanfran (Hernández, 55.), Godin, Szavics, Luis (Correa, 74.) – Saúl Níguez, Gabi, J. Giménez, Koke – Carrasco (Torres, 69.), Griezmann. Vezetőedző: Diego Simeone
Gólszerzők: Vardy (61.), illetve Saúl Níguez (27.)
Továbbjutó: Atlético Madrid, 2-1-gyel

Olvasói sztorik