Bajnokok Ligája

Papasztathópulosz: Nem vagyunk állatok

A Dortmund görög védője nem akart pályára lépni egy nappal a történtek után.

Mint arról beszámoltunk, a Monaco 3-2-re győzött a Dortmund vendégeként a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének odavágóján. A mérkőzést keddről szerdára halasztották, miután a hazaiak busza mellett bomba robbant, Marc Bartra pedig olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy meg kellett műteni.
Az összecsapás után a Dortmund görög játékosa, Szokrátisz Papasztathópulosz emelte fel hangját azzal kapcsolatban, hogy másnap már pályára kellett lépniük.

– Boldog vagyok, hogy élek. Örülök, hogy minden játékos és stábtag életben van. Ez volt a legnehezebb nap az életemben, és remélem, hogy másnak nem kell hasonlót átélnie. A keddi események után nem nagyon tudtam a meccsre gondolni. Az UEFA-nak meg kell értenie, hogy nem vagyunk állatok. Emberek vagyunk, akiknek családjuk van, akiket gyerekek várnak otthon. Nagyon nehéz arra gondolni, hogy kimenjünk a pályára focizni. Mindenkinek nagyon nehezére esik dolgozni a történtek után. Beszélni fogunk az elnökünkkel és az edzőnkkel, de erre nincs megoldás. Úgy érzem magam, mint egy állat, nem mint egy ember. Aki nem élt át hasonlót, nem értheti, milyen nehéz most nekünk.

Olvasói sztorik