Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Mekkora védés a Bayern-meccsen! Kár, hogy mezőnyjátékos hárított – VIDEÓ

Három tizenegyes-gyanús eset, melyek közül csak egyet fújt be Mazsics játékvezető. Tévesen?

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Bayern München hazai pályán 5-1-es győzelmet aratott az Arsenal felett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozót a szerb Milorad Mazsics játékvezető vezette, több esetben pedig döntését megkérdőjelezték, ezeket a vitatott szituációkat gyűjtöttük egy csokorba.

A 65. percben már 4-1 volt a bajorok előnye, amikor is Robben lökete Gibbs kezén pattant, a játékvezető pedig szögletet ítélt. A Sport Tv szakérője, Puhl Sándor szerint ez a mozdulat tizenegyest ért, íme a felvétel:

Ellenben a korábbi magyar játékvezető szerint az Arsenalnak megítélt tizenegyesnél kifele kellett volna szabadrúgást ítélni, mert Lewandowskit talpalták le. A szerb sípmester ugyanakkor a 30. percben a büntetőpontra mutatott, igaz, Alexis Sánchez előbb hibázott, de a kipattanó után már egalizált, így módosult az eredmény 1-1-re.

Mindezeken kívül akadt még egy tizenegyes-gyanús eset az első félidőben, még 1-1-es állásnál. Costa passza után Hector Bellerin kezezett vagy legalábbis kezéhez ért a labda a tizenhatoson belül, de ezért sem járt büntetőt Mazsics szerint.

http://witty-futty.tumblr.com/post/157285596725/hectors-controversial-hand-against-bayern

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik