Bajnokok Ligája

Zárt kapus lesz a Legia-Real Madrid?

A spanyol sajtó azt írja, a lengyel klubnál azért rettegnek, Nikolicséknak nehogy szurkolók nélkül kelljen pályára lépniük Ronaldóék ellen.

Varázslatos hangulat, gyalázatos eredmény – érdekesen alakult a Legia Warszawa bemutatkozása a Bajnokok Ligája főtábláján. Nikolics Nemanja együttese 6-0-ás vereséget szenvedett a Dortmund ellen, pedig fergeteges buzdítást kapott a több tízezer lengyel szurkolótól.

Amint arról beszámoltunk, könnyen lehet, az UEFA megbünteti Nikolics klubját, mivel feltételezések szerint a hazai szurkolók egy része borsspray-vel próbált bejutni a vendégszektorba, és állítólag antiszemita rigmusok is elhangoztak.

A spanyol As péntek este vezető hírben számol be arról, hogy a lengyelek attól tartanak, az lesz a büntetésük, hogy zárt kapuk előtt kell fogadniuk a Real Madridot. A Legia legközelebb Lisszabonban lép pályára a BL-ben, majd október közepén Madridba megy, a Real elleni hazai meccs november 2-ára van kiírva.

A spanyol lap szerint az európai szövetség illetékes bizottsága szeptember 28-án tárgyalja a varsói balhét, és dönt arról, milyen büntetést szab ki Nikolics klubjára.

Olvasói sztorik