Légiósok

Bogdán Ádámmal a kapuban gálázott a Liverpool

Megyeri Balázs viszont vesztes kupameccsen mutatkozott be a spanyol Getaféban.

Kapcsolódó cikkek

Az angol Liverpool összeállítása ezúttal is Bogdán Ádámmal kezdődött az angol Ligakupában. Mint ismert, a hálóőrnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy együttese immár a negyeddöntőben lépett pályára szerda este a Southampton ellen.

Az alaphangot a házigazda adta meg, Mane vette be Bogdán kapuját a második percben, de a játékrész végére Sturridge és Origi közreműködésével már a Liverpool vezetett 3-1-re. Ahogy az alábbi videón is látszik, Bogdán nem tehetett a gólról – társai szinte az öltözőben ragadtak…

A második félidőben aztán végleg „lerendezte” a meccset a Pool: Sturridge után Origi is duplázott, majd Ibe találatával már 5-1 volt az állás. Bogdánon az első gólt követően nem jutott túl a hazai együttes, míg a vendégek a hajrában is betaláltak – Origi harmadik gólját jegyezte – így ötgólos sikerrel (6-1) jutott az elődöntőbe a Liverpool.

https://www.youtube.com/watch?v=urlxsgyVvlw

Megyeri Balázs a spanyol Király Kupában játszotta első tétmeccsét a Getafe CF színeiben, de nem sikerült túl jól a bemutatkozás. A Rayo Vallecano már az első félidőben kétszer mattolta a magyar kapust, és meg is tartotta kétgólos előnyét a párharc első mérkőzésén. A visszavágóra kétgólos hátránnyal fordul a Getafe – nehéz dolga lesz odahaza.

https://www.youtube.com/watch?v=cXlGLSLKclA

Olvasói sztorik