Nemzetközi foci bajnokok ligája

Bajnokok Ligája: hat meccs is képernyőre kerül a második fordulóból, a Barcelona nem

A Real Madrid, a Bayern München, a Chelsea, a Juventus és az Arsenal játékát is nézhetjük.

Real Madrid, Bayern München, Chelsea, Juventus, Arsenal – csak néhányan azon sztárcsapatok közül, amelyek a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójából a Sport TV és az AMC műsorára kerülnek.

A BL csoportkörének második fordulójában mindkét játéknapon szerepel legalább egy olyan mérkőzés a Sport TV kínálatában, amelyen az első körben nyerő csapatok találkoznak.

Kedden a teljesen váratlanul csoportrangadóvá előlépő Bayern München – Dinamo Zagreb találkozót közvetítik a Sport1-en, a Sport2-n José Mourinho egykori (FC Porto) és jelenlegi (Chelsea) csapatának ütközete lesz látható, míg az AMC-n azonnal élethalálmeccs jön élőben, hiszen a pont nélküli Arsenal és Olimpiakosz párbajozik egymással. A napot a Sport1-es összefoglaló, illetve a 22.45-től a Sport2-n műsorra kerülő Lyon–Valencia mérkőzés teszi teljessé.

Szerdán a 18 órás Asztana–Galatasaray „felvezetés” után a jelenlegi első számú „európai góltermelő szövetkezet”, a Real Madrid malmői látogatása viszi a prímet 20 órától a Sport1-en, a Sport2-n a fentebb már említett hibátlanok összecsapásán a Juventus és a Sevilla néz farkasszemet egymással, az AMC-n pedig megint csak életükért küzdő együttesek találkoznak a Borussia Mönchengladbach – Manchester City meccsen.

A nap összefoglalóját ismételten a Sport1-en sugározzák, a Sport2-n 22.45-től pedig még egy százszázalékos párbaj jön, méghozzá a madridi Vicente Calderón Stadionból az Atlético Madrid – Benfica találkozó.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló

Szeptember 29. kedd

Sport1, 20 óra: Bayern München – Dinamo Zagreb

Sport2, 20.30: FC Porto – Chelsea

AMC, 20.30: Arsenal – Olimpiakosz

Sport1, 22.45: a játéknap összefoglalója

Sport2, 22.45: Lyon–Valencia (felvételről)

Szeptember 30. szerda

Sport1, 17.45: FC Asztana – Galatasaray

Sport1, 20 óra: Malmö FF – Real Madrid

Sport2, 20.30: Juventus–Sevilla

AMC, 20.30: Borussia Mönchengladbach – Manchester City

Sport1, 22.45: a játéknap összefoglalója

Sport2, 22.45: Atlético Madrid – Benfica (felvételről)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik