Nemzetközi foci

Két pontot vesztettek a görögök

Vasárnap esti ellenfelünk uruguayi szövetségi kapitánya a döntetlen ellenére elégedett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A görög válogatott gól nélküli meccset játszott Magyarországgal az Európa-bajnoki selejtezősorozat ötödik fordulójában, tehát az uruguayi Sergio Markarián, a vendégek új szövetségi kapitánya nem ünnepelhetett győzelmet a debütálásán, ennek ellenére elégedett volt csapata teljesítményével.

– Mindenki láthatta, hogy közel voltunk a győzelemhez, de végül sajnos két nagyon fontos pontot elvesztettünk. Az első félidőben körülbelül negyed órán át nem találtuk a játék ritmusát, akkor nagy nyomás alatt voltunk, és sok volt a pontatlan passz – mondta a találkozót követően a szakember. – Az első félidő végére azonban az ellenfelünk fölé kerekedtünk. A második játékrészben harminc percen át uraltak a játékot, de nem tudtuk befejezni az akcióinkat, ugyanakkor összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

Hozzátette: együttese még messze van a céljától, azonban ő így is elégedett játékosai teljesítményével, különösképpen annak fényében, hogy mindössze négy napot dolgoztak együtt.

– Úgy látom, az első két hely megszerzése már távol van, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a harmadik pozíciót elcsípjük.

A Groupama Arénában rendezett vasárnapi összecsapást követően a magyar válogatott nyolc ponttal a pótselejtezőt érő harmadik helyén áll csoportjában, míg a görög együttes mindössze két ponttal továbbra is utolsó, s aligha szólhat már bele a továbbjutásért folyó versenybe. Dárdai Pál csapata legközelebb június 13-án a finnek otthonában lép pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik