Nemzetközi foci

FA-kupa-románc a vonaton

A Crystal Palace szurkolója az internetes közösség segítséget kérte, hogy megtalálja a rejtélyes Nagy Ő-t.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Crystal Palace szurkoló, Angus Mainland szombaton a Southampon elleni FA-kupa mérkőzésre utazott vonattal, ahol megismerkedett egy lánnyal és rögtön szerelmes lett belé. A sportmenedzsernek tanuló fiú kölcsönadta a sálát a mellette ülő, olasz akcentussal beszélő hölgynek, akivel egy selfie-t is készített.

A 19 éves srác nem volt elég bátor, hogy elkérje a lány telefonszámát, sőt még a nevét sem kérdezte meg, mire pedig megemberelte magát, az ismeretlen lány leszállt a vonatról. Angus nem hagyta elúszni szerelmét és az internet segítségét kérte, hogy megtalálhassa a Nagy Ő-t. Ezt írta Twitter üzenetében: „Kérlek, segítségetek megtalálni a lányt, aki szombaton mellettem ült a 12:15-ös Bournemouth-i vonaton Southampton fel. Szerelembe estem.”

A posztot néhány nap leforgása alatt, több mint 4000 felhasználó továbbította. „Nem gondoltam volna, hogy az üzenet úgy terjed majd, mint a vírus” – mondta Angus.

Kérése tehát nem maradt válasz nélkül, sőt, még a nyomtatott sajtó is mögé állt. A Telegraph print cikket is közölt az elveszett lányt keresve.

Angus követőinek száma sokszorosára nőtt a Twitteren, ahol a nethuszárok figyelemmel követhették a történet alakulását. A srác elmondása szerint az elmúlt napokban folyamatosan csörgött a telefonja, és végül sikerrel zárt. Megtalálta a lányt, beszélt is vele, így már a nevét is tudja, ám további részleteket nem árult el kettőjük kapcsolatáról.

Olvasói sztorik