Nemzetközi foci

Újabb Real Madrid-játékosok sérültek meg

Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

A Globo beszámolója szerint megsérült a válogatott összetartásán Éder Militao és Vinícius Junior is.

Militao combja a Lille elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg és bár hétvégén a Villarreal ellen csereként beállt, továbbra is izomfájdalomra panaszkodott. A válogatott orvosi stábja valóban kisebb sérülést találtak a bal combján, ezért úgy döntöttek, hogy nem kockáztatják a szerepeltetését a soron következő két mérkőzésen. Helyette a Flamengo játékosa, Fabrício Bruno kapott meghívót. Szintén a Real Madrid játékosa Vinícius Junior, akinél nyaksérülést diagnosztizáltak. Őt a Fulham játékosa, Andreas Pereira pótolja majd.

Nincs könnyű dolja Dorival Júnior szövetségi kapitánynak, mert a kettősön kívül Bremer (Juventus), Guilherme Arana (Atlético-MG) és Alisson (Liverpool) Beraldo (PSG), Alex Telles (Botafogo) és Weverton (Palmeiras) is sérülés miatt maradt ki. A brazil válogatott október 11-én Chilével, öt nappal később pedig Peruval játszik világbajnoki selejtezőt.

Rájár a rúd egyébként a Real Madridra is, hiszen két játékosa is kidőlt a sorból rövid időre, de Dani Carvajal horrorsérülése mellett Thibaut Courtois, David Alaba, Dani Ceballos, Brahim Diaz sem áll Carlo Ancelotti rendelkezésére, korábban Ferland Mendy, Eduardo Camavinga és Jude Bellingham is bajlódott a szezonban sérüléssel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik