Nemzetközi foci bajnokok ligája

Nem dől be Guardiola dicséretének a Napoli edzője

Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Az idegenbeli 2-0-s siker után hazai pályán 3-0-ra győzött a Napoli az Eintracht Frankfurt ellen, és története során először jutott be a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A mérkőzés hőse az olasz góllövőlistát is vezető Victor Osimhen volt, a nigériai csatár két gólt szerzett.

A meccset követően Luciano Spalletti azt mondta, az, hogy Osimhen megkapta a mérkőzés embere címet, az edzéseken elvégzett kiváló munka jelének tekinti.

„Bár nem kezdtük jól a mérkőzést, de így is jól végrehajtottuk a taktikát, és nagyon kevés teret engedtünk az ellenfélnek.

Ha a Napoli a klub történetében korábban nem jutott el a negyeddöntőig, az azt jelenti, hogy ez nagyszerű eredmény

vélte.

A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a Sky Sport Italiának nyilatkozva elmondta, szerinte a Napoli jelenleg Európa legjobb csapata, de Spalletti nem szeretne bedőlni a dicséretnek.

„Nem érzem magam büszkének, sőt, nem is érzek semmit. Ismerem ezt a játékot, amit mindenki azért csinál, hogy nyomást gyakoroljon a többiekre. Guardiola el akar altatni bennünket, hogy aztán ha alkalom adódik, a City lerombolhasson bennünket.”

Az olasz sajtó szerint egy probléma adódik csak: a sorsolás március 17-én, pénteken lesz, márpedig az a dátum a péntek 13-a olasz megfelelője, és a nápolyiak a legbabonásabb emberek az egész országban.

Kapcsolódó
Ancelotti: Számomra Vinícius a világ legjobb játékosa
A Real edzője még azt is megvitatta Kloppal, hogy a ráadásban Cimikasz kezezése ért-e büntetőt.
Olvasói sztorik