Nemzetközi foci bajnokok ligája

Neymarról kérdezték, Mbappé őszintén válaszolt

Emmanuel DUNAND / AFP
Emmanuel DUNAND / AFP

Szinte tökéletesen indult a szezon a Paris Saint-Germain számára, amely ugyan egyszer ikszelt az AS Monacóval, azt leszámítva sorra pofozza le az ellenfeleit. Mégsem csak erről van szó a csapat háza táján, hanem arról, milyen a kapcsolat Kylian Mbappé és Neymar között.

Kapcsolódó
Újabb NB I-es csapat menesztette vezetőedzőjét
Már kedden megtörtént a hivatalos bejelentés. Az utód is megvan állítólag.

A nyáron hosszabbító csatár a hírek szerint nincs kibékülve brazil csapattársával, számos olyan cikk jelent meg a nyáron, hogy ki akarja paterolni a csapatból. Neymar maradt, Mbappét pedig a Juventus elleni Bajnokok Ligája-nyitány előnyt kérdezték a brazilról.

Hatodik éve játszunk együtt, mindig is ilyen volt a kapcsolatunk. A tiszteleten alapul, hol hűvösebb, máskor szorosabb. De elismerem őt is, és a hatását, amit a csapatra gyakorol

mondta Mbappé.

Ha lenne is probléma kettejük között, annak egyelőre a PSG nem látja kárát, még úgy sem, hogy egyelőre a Marseille-jel azonos pontszámmal áll a bajnokság első helyén:

  • a csatár hét gólnál jár,
  • míg Neymar egészen fantasztikus formában futballozik, minden sorozatot figyelembe véve kilenc találata és hat gólpassza van eddig.

A PSG otthon fogadja a Juvét a BL-csoportkör első fordulójában. A portugál Benfica és az izraeli Maccabi Haifa szerepel még ebben a négyesben. Ebben a szezonban a katari világbajnokság miatt elég feszes lesz a tempó, ugyanis november elejéig lejátsszák a csoportmeccseket.

Olvasói sztorik