Magyar foci

Újabb NB I-es csapat menesztette vezetőedzőjét

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

A Nemzeti Sport értesülései szerint már kedden meneszthetik Kuttor Attilát a Vasastól, később a klub a hivatalos oldalán erősítette meg a szerződésbontás tényét. A szakember az előző szezonban a másodosztály első helyén juttatta fel a csapatot az élvonalba, ahová a nyáron több erősítés is érkezett, ám az eredmények nem jönnek, a csapat az eddigi hét fordulóban ötször ikszelt, kétszer pedig kikapott, azaz még nyeretlen és az utolsó elittő helyen áll.

A sportnapilap azt írja, már kedden az új edző tarthat eligazítást a Vasasnak. Nem nevezték meg, kiről van szó, csak annyit, hogy „ egy rutinos, magyar szakember veszi át a helyét, aki nyert már bajnokságot a magyar élvonalban”. Később bejelentették, hogy Kondás Elemér az új edző.

Kapcsolódó
Megtalálta Kuttor utódját a Vasas, Kondás Elemér visszatér az NB I-be
A Vasas szerződést bontott Kuttor Attilával, miután az első hét fordulóban nem sikerült nyernie az NB I újoncának. A klub nem sokkal később az utódot

A Vasas egyébként legközelebb épp a mezőny másik nyeretlen csapatával, a legutóbbi fordulóban a Ferencvárostól hazai pályán 6-0-s vereséget szenvedő Újpesttel találkozik majd.

Kapcsolódó
Gólt szerzett és gólpasszt adott, de a Fradi EL-keretébe nem fért be
Carlos Auzqui tavaszig várhat a nemzetközi kupaszereplésre.

Az NB I-es szezonban volt már egy edzőváltás: Joao Janeirót küldték el Debrecenből a rossz rajt után, az ideiglenesen megbízott Dombi Tibor irányításával pedig összejött az első győzelem a Fehérvár ellen.

Supka Attila sincs könnyű helyzetben

„Valóban inog a kispad a vezetőedző alatt, ám hétfőn még nem hoztunk döntést az ügyében. Tárgyalunk, s egyelőre értékeljük a kialakult helyzetet” – így kommentálta Tállai András azt a sajtóhírt, miszerint Supka Attilát meneszthetik Mezőkövesdről. A csapat jelenleg a tizedik, egy győzelem és két döntetlen mellett már négyszer kikapott, legutóbb a ZTE-től 5-0-ra.

Olvasói sztorik