NB II

Csabára igazolt Spitzmüller és Fehér

A középpályás két, a védő másfél évre szerződött a viharsarki lilákhoz – céljuk az élvonalba jutás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A végső egyeztetések folytak Spitzmüller István és Fehér Zsolt leigazolásával kapcsolatban Békéscsabán, és hétfőn mindkét játékossal megszületett a megállapodás. A 28 éves középpályás és a 29 éves védő a tavaszi szezontól már a viharsarki lilákat erősíti – írja a klub honlapja.

Spitzmüller 12 éves kora óta Debrecenben játszott, majd hosszú idő után a Nyíregyházánál folytatta. A csabaiakhoz két évre írt alá.

– Nem szeretnék kishitű lenni: a célom, hogy a Békéscsabával feljussak az NB I-be. Úgy érzem, a klub és a játékosok is teljesen komolyan gondolják és veszik a feladatot, ami jó érzésekkel tölt el. Megmondom őszintén, nem szeretek kikapni, győzni jöttem – nyilatkozta Spitzmüller.

Fehér Zsolt tíz évvel ezelőtt a Videoton színeiben mutatkozott be az élvonalban, majd erősítette a Pápa, a Tatabánya, és utoljára a Siófok csapatát. Most másfél évre szerződött Békéscsabára.

– Nagy reményekkel és elvárásokkal érkeztem a lilákhoz, a motivációval és elszántsággal nincs gond. A célom egyrészt, hogy elfogadjanak a játékostársaim, a szurkolók – másrészt pedig szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani és remélhetőleg feljutó helyen végezni a csapattal. Sajnos Siófokon káosz és hercehurca is volt körülöttem. Korábban én voltam a csapatkapitány, de összetűzésbe keveredtem a vezetőedzővel, miután már nem éreztem magam megfelelően. Szerencsére ez a dolog lezárult és jó most egy olyan futball-közegben lenni, ahol minden rendben van. Azt várom, hogy legalább ebben a pozícióban zárjuk a szezont – mondta Fehér Zsolt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik