NB II

„Érzek még erőt magamban”

A Sopronból elküldött Bognár Zsolt mindenképpen Magyarországon maradna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A másodosztályú Sopron szakmai igazgatója, Supka Attila október 7-én száműzte a keretből Bali Pétert és Bognár Zsoltot. A két futballista egy ideig az U21-es csapattal tréningezett, de előbb Bali, hétfőn pedig Bognár közös megegyezéses szerződésbontása is biztossá vált.

A Rangadó.hu érdeklődésére Bognár Zsolt elmondta, nem látta értelmét a további várakozásnak.

– Ez a dolog nem most történt, Supka Attila október elején rakott ki minket a keretből. A klub teljes mértékben mellénk állt, ezért sem bontottuk fel idáig a szerződésünket – mesélte Bognár. – Mondták, hogy ne kapkodjuk el, számítanának ránk, és várjuk ki, milyen lesz a csapat szereplése. Idáig mindketten az U21-es csapattal edzettünk, de aztán úgy gondoltam, nem látom értelmét a várakozásnak saját magam, és a családom miatt sem. A múlt héten megegyeztünk a klub vezetőivel, hogy felbontjuk a szerződésemet, de ezt csak kedden fogjuk véglegesíteni, mert egy-két papírt még alá kell írnom.

A 34 éves Bognár Zsolt korábban a Ferencváros, a Diósgyőr és a Gyirmót játékosa volt. Azt mondja, még nem áll szándékában az osztrák alsóbb osztályba igazolni.

– Mindenképpen szeretném folytatni, úgyhogy ha lesz megkeresés, akkor nyitott vagyok az új feladatokra. Addig is külön készülök, próbálom karban tartani magamat – mondta a rutinos védő, aki korábban 163 élvonalbeli meccsen lépett pályára. – Igazából azt sem tudom, hogy mikortól lehetek igazolható. Van, aki azt mondja, ha felbontják a szerződést, akkor egyből, de hétvégén megkérdeztem egy illetékest, aki meg azt mondta, hogy csak a téli átigazolási időszakban, január elejétől. Mindenféleképpen szeretnék itthon játszani. Még nem áll szándékomban elmenni Ausztriába, alsóbb osztályú csapatokhoz. Érzek még magamban annyit, hogy itthon meg tudjam állni a helyemet, akár magasabb osztályban is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik