Nemzetközi foci

Nem mertek desszertet kérni a manchesteri focisták Cristiano Ronaldo miatt

Clive Brunskill/Getty Images
Clive Brunskill/Getty Images

A Manchester Unitedbe visszatérő Cristiano Ronaldo nemcsak a pályán, hanem azon kívül is nagy hatással van a csapattársaira.

Kapcsolódó
Cristiano Ronaldo két góllal tért vissza Manchesterbe
Magabiztos győzelmet aratott a Manchester United a portugál kklasszissal a kezdőben.

A portugál támadó rögtön a kezdőcsapatban kapott helyet a Newcastle United ellen, amit két találattal hálált meg. Az MU végül 4-1-re nyert vezérletével, így aztán azonnal tényezővé vált a pályán. Ronaldónak viszont azon kívül is hatalmas hatása volt a csapatra. Lee Grant kapus a talkSportnak elárulta, hogy a játékosok közül senki sem mert desszertet kérni a csapat vacsoráján.

Pénteken a hotelben vacsoráztunk és ezen a napon mindig van egy kis édesség. Almás pite, brownie, vagy alami hasonló. Ezúttal viszont egyetlen futballista sem ért hozzájuk. Egy sem! Ehelyett mindenki azt kérdezgette, mi van Ronaldo tányérján. A fickó elképesztő formában van, jár neki a dicséret, de azért elég mulatságos volt, hogy senki sem mer az édességhez nyúlni

– mondta Grant.

Ronaldo egyébként nem vegzált senkit azért, amit eszik, a játékosok maguktól viselkedtek vele így. Grant szerint viszont mindenki pozitív hatással volt a portugál érkezése.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik