NB I

Szombat után vasárnap is hetet lőtt a Vasas

Nagyon megszórta alacsonyabb osztályú ellenfelét az Oenning-csapat.

Felkészülési mérkőzés

Vasas FC – Putnok FC 7-1 (4-0)
Fáy utca, Mészöly műfüves pálya, játékvezető: Oláh
Vasas: Kamenár – Burmeister (Lackó, a szünetben), Benes (James, a szünetben), Risztevszki (Vaskó, a szünetben) – Egerszegi (Szivacski, 60.), Vida, Berecz, Hangya – Barczi, Ádám M. (Pavlov, 60.), Remili. Vezetőedző: Michael Oenning
Gólszerzők: Vida (7., 36.), Ádám M. (18.), Burmeister (40.), Pavlov (61., 67.), Hangya (89.), illetve Czető (86.)

Vasárnap újabb felkészülési mérkőzést játszott az OTP Bank Liga tavaszi folytatására készülő Vasas FC. A végig hazai környezetben edző angyalföldiek ezúttal is alacsonyabb osztályú ellenféllel, a harmadosztályú Putnokkal találkoztak.

Hét percet kellett várni az első gólra, Vida jegyezte azt, majd az imént még előkészítőként jeleskedő Ádám Martin a 18. percben kettőre növelte a különbséget. Vida Máté a 36. percben ismét Ádám Martin „gólpasszából” volt eredményes: utóbbi játékos lövése még kipattant, azt továbbította a kapuba csapattársa. A félidőt 4-0-ra nyerte a Vasas: Burmeister egy beívelést bólintott a hálóba.

A szünet után Pavlov rögtön kettő találattal jelentkezett, 6-0-nál aztán, a végjátékban még szépített a Putnok Czető közeli találatával, Hangya viszont a 89. percben 7-1-re módosította az állást, ami a végeredményt is jelentette.

Olvastad?
„Nincs szabadon igazolható magyar játékos”

A felkészülés során a Vasas negyedik alkalommal jutott legalább hét gólig: a Vecsést 8-0-ra, a THSE-Szabadkikötőt és a III. Kerületi TVE-t pedig 7-0-ra győzte le korábban – utóbbit éppen tegnap.

Megint hetet lőtt a Vasas Fotó: vasasfc.hu
Olvasói sztorik