Nemzetközi foci

Hazard öt meccset bírt, majd a legfontosabb előtt ismét megsérült

DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP
DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Öt mérkőzésen tudta bevetni a bajnokság hajrájában Zinédine Zidane, a Real Madrid edzője Eden Hazard-t, aki ismét megsérült, így nem játszhat a Villarreal elleni utolsó meccsen, ami a bajnoki aranyéremről dönt.

Hazard a legutóbbi öt bajnoki fordulóban egy gólt szerzett és egy gólpasszt osztott ki, és az idény egészét nézve tizennégy bajnokinál tart, ezeken három találata és egy asszisztja volt.

Zidane azt nyilatkozta, nem komoly Hazard sérülése, de mivel a belga válogatottnál számítanak a játékosra a közelgő Eb-n, így nem akarták megkockáztatni, hogy rosszabbodjon az állapota.

Hazard mellett Dani Carvajal, Ferland Mendy és Lucas Vázquez sérülés, Toni Kroos pedig koronavírus-fertőzés miatt hagyja ki az utolsó bajnokit, a csapatkapitány Sergio Ramos viszont ott van a keretben.

A Real jelenleg két ponttal áll az éllovas Atlético mögött, vagyis nem elég nyernie a Villarreal ellen, szurkolnia kell azért, hogy a városi rivális ne húzza be a Valladolid elleni találkozót.

Amennyiben a Real győz, és az Atleti csak döntetlent ér el, akkor a Real a bajnok a jobb egymás elleni eredmény miatt (otthon 2-0, idegenben 1-1).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik