Nemzetközi foci

Sergio Ramos hosszabbításáról még semmi hír, mégis a Real Madrid jövőjéről beszél

David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images
David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Annak ellenére, hogy hónapok óta téma Sergio Ramos szerződéshosszabbítása, a hátvéd nem számol azzal, hogy szezon végén távozna.

A 35 éves futballista még mindig nem egyezett meg új kontraktusáról és a legutóbbi hírek szerint sokáig nem is halogathatja már a döntését, egy frissen készül dokumentumfilmben jövendőbeli Realos terveiről beszélt.

Kapcsolódó
Ultimátumot kaphatott a Real Madrid legendája
Sergio Ramos állítólag 48 órát kapott, hogy végleges választ adjon, megy, vagy marad.

Bár változatlanul nem újította meg nyáron lejáró szerződését a királyi klubbal, Sergio Ramos még több évig szeretne játszani a spanyol futballbajnoki címet védő Real Madridban. A Real Madrid legendája című alkotásban, melynek nemzetközi bemutatóját júniusra, a hazait pedig péntekére tervezik, Ramos úgy fogalmazott: egyáltalán nem gondol karrierje közeli befejezésére.

Szeretném ötödször is megnyerni a Bajnokok Ligáját, és részévé akarok válni a világ legjobb klubja történetének. Amikor eljön az ideje, befejezem. A testem majd megmondja, hogy mikor van ez a pillanat, de a visszavonulásomat még nagyon távolinak látom

– idézi az AS a spanyol védőt.

A nemzeti együttessel világ- és kétszeres Európa-bajnok, 180-szoros válogatott játékos a 2020/21-es bajnoki szezonban 15 mérkőzésen szerepelt a La Ligában, mivel januárban térdműtéten esett át, és tíz meccset kihagyott. Március közepén tért vissza, de vádlisérülés miatt kihagyja a Bajnokok Ligája-negyeddöntő keddi, Liverpool elleni mérkőzését és alighanem lemarad a szombati FC Barcelona elleni rangadóról is.

Olvasói sztorik