Nemzetközi foci

Elmarad a Ramos-Szalah visszavágó

PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Nincs szerencséje Sergio Ramosnak.

A Real Madrid csapatkapitánya hosszú heteket hagyott ki műtéttel végződő porcsérülése miatt, majd visszatérése után játszott az Atalanta elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján, az Elche elleni bajnokin, aztán a spanyol válogatottban vállalt egy félidőt a görögök elleni vb-selejtezőn, és néhány percet csereként Koszovó ellen.

Most viszont azt jelezte az Instagram-oldalára kitett üzenetben, hogy a bal vádlijában hirtelen éles fájdalmat érzett, amikor a Koszovó elleni meccs után még edzésgyakorlatokat végzett, és a vizsgálatok kimutatták, hogy izomsérülést szenvedett.

Nagy futballközhely, hogy sérülés sosem jön jókor, de Ramos most azért is bosszankodhat, mert jelen állás szerint egy hónapig lesz harcképtelen, így kihagyja a Barcelona elleni bajnoki szuperrangadót, valamint a Liverpool elleni BL-negyeddöntő mindkét felvonását.

A Pool elleni párharcot igazán pikánssá tehette volna, ha Mohamed Szalah és Ramos újra összecsapnak a pályán, emlékezhetünk rá, a 2018-as BL-döntő után az angol klub drukkerei nagyon fújtak a spanyol védőre, mert úgy érezték, szándékosan okozott sérülést az egyiptomi támadónak.

A Real végül Gareth Bale remeklésének és Loris Karius kabaréba illő hibáinak köszönhetően 3-1-re nyerte a kijevi döntőt.

A mostani párharc első felvonását kedd este rendezik Madridban, a visszavágóra április 14-én kerül sor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik