Nemzetközi foci

Egy első percben lőtt mázlis gól sem volt elég a Spursnek

Lindsey Parnaby - Pool/Getty Images
Lindsey Parnaby - Pool/Getty Images

A Tottenham Hotspur vasárnap este 1-1-et játszott a Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol bajnokság 15. fordulójában.

A mérkőzés első gólját Tanguy Ndombele szerezte, miután egy szögletet követően Ben Davies visszagurítását cirka húsz méterről kapura tűzte. A Spurs középpályásának szerencséjére a kapus későn vette észre, hogy megpattant a labda.

Kiegyenlített küzdelem zajlott ezután a pályán, a második félidő pedig majdnem gyors góllal indult szintén, mivel másodpercek alatt földre került Fabio Silva. A felvételek visszanézése után úgy döntött Paul Tierney játékvezető, hogy nem rúgta meg a Wolves csatárának talpát Eric Dier.

A Wolverhampton próbálkozott, ment előre és végül a hajrában összejött az egyenlítés, a 86. percben fejelt a kapuba egy szögletet Romain Saiss.

Őrült rohanás kezdődött a győztes gólért és mindkét csapatnak volt is lehetősége behúzni a meccset, ám végül 1-1 maradt a végeredmény. Mivel a győzelem kisiklott a Spurs kezéből, a Tottenham már négy meccs óta nyeretlen.

Olvasói sztorik