Nemzetközi foci

Egészen meglepő, kire mozdult rá a PSG

Másfél hónapnál is kevesebb van hátra az idei évből, ami két dolgot jelent: a normális halandóknak lassan el kell gondolkodniuk, ki mit kap karácsonyra, míg a futballklubok vezetőinek azon kell agyalniuk, kiket vesznek meg, illetve adnak el a téli átigazolási időszakban.

Az igazán előrelátó vezetők már azon is törhetik a fejüket, hogy jövő nyáron hogy alakítják át a keretüket, és a Sunday Express nevű brit lap azt írja, hogy nagy csata várható a Premier League-ben szenvedő Manchester United és a Ligue 1 egyeduralkodója, a Paris Saint-Germain között a Dortmund angol válogatott szélsőjéért, Jadon Sanchóért.

Hogy a párizsiak is szemet vetettek a 9 bajnokin 3 gólig és 6 gólpasszig jutó, 19 éves Sanchóra, az nem meglepő, az már annál inkább, hogy egy másik angolt is vinnének.

Adam Lallanának nincs könnyű dolga, hiszen a Liverpool csatársorában Mohamed Szalaht, Roberto Firminót vagy Sadio Manét kellene kiszorítania.

A 31 éves Lallana öt bajnokin mindössze 113 percet kapott Jürgen Klopptól, vagyis átlagosan nagyjából 23 percet, de így is volt egy fontos villanása, mert MU elleni rangadó hajrájában ő egyenlített.

Lallana szerződése a jövő nyáron lejár, így ez az utolsó lehetőség, hogy a Liverpool pénzt lásson az eladásából. A Mirror azt írja, a PSG-nél biztosra veszik, hogy Edinson Cavani távozik (a Puskás Aréna első gólját szerző támadó állítólag Zlatan Ibrahimovic helyére megy az LA Galaxybe), és az ő pótlására szemelték ki a 34-szeres angol válogatott Lallanát.

A kiemelt képen Lallana (balról a második) látható a csapattársakkal. Fotó: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik