NB I

Gera és Varga csapata is kiesett

Gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok szombati eredményeit tekinthetik meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Gera Zoltán végig a pályán volt Angliában, a West Bromwich Albion és a Crystal Palace FA Kupa-mérkőzésen, de csapata hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett, így búcsúzni kényszerült a sorozattól.

Varga József kezdőként lépett pályára a másodosztályú Middlesbrough együttesében, a Premier League-ben szereplő Hull City ellen az FA Kupa harmadik fordulójában. A válogatott középpályás ismét a védelem jobb oldalán kapott szerepet, és végigjátszotta a mérkőzést. A találkozót a Hull City nyerte 2-0-ra, így Varga együttese is búcsúzott a kupaküzdelmektől.

Bogdán Ádám még sérülése után lábadozik, így nem került be a Bolton keretébe a Blackpool elleni FA Kupa-mérkőzésen. A találkozót a magyar válogatott kapus csapata nyerte 3-1-re, így továbbjutott a negyedik fordulóba.

Megyeri Balázs a kispadról nézte végig, ahogy csapata, az Olympiakosz hazai pályán 4-0-ra győzött a Kalloni együttese ellen a görög bajnokság 18. fordulójában. A magyar válogatott hálóőr klubja 13 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik