Nemzetközi foci

Félbeszakadt CR első meccse a pályára rohanó fanatikusok miatt – FOTÓK

Néhány drukkernek sikerült is szelfit készíteni a portugál sztárral.

Honlapunkon is beszámoltunk már arról, hogy vasárnap késő délután először lépett pályára Juventus-mezben Cristiano Ronaldo, aki a szezon előtti hagyományos felkészülési találkozón, a B-csapat ellen mutatkozott be Villar Perosában – itt megmutattuk, micsoda hatalmas őrület fogadta őt a szurkolók részéről, amikor megérkezett a helyszínre.

Természetesen CR-t vették célba a legtöbben. Fotó: AFP / Isabella Bonotto

Később aztán az összecsapáson nem kellett sokat várni az első juvés góljára – ide kattintva megnézheted, ha lemaradtál volna –, már az ötödik percben mattolta a kapust, méghozzá nem is akármilyen megoldással. Itt azonban még nem volt vége a CR-shownak, a portugál az új csapatában is megmutatta, milyen elképesztő magasra tud ugrani.

Már 5-0 volt az állás az A-csapat javára, amikor a szurkolók nem bírták visszatartani a fanatizmusukat és beözönlöttek a pályára, hogy még közelebbről lássák Ronaldót és fényképeket készítsenek vele. Ennek következtében több percig állt a játék, a szerencsésebbeknek pedig sikerült szelfizni a portugállal.

A végeredmény nem változott a Juventus 5-0-ra megnyerte a találkozót.

Az egyelőre hivatalosan még nem dőlt el, hogy a magyar Cristiano Ronaldo-fanok és az olasz foci szerelmesei melyik csatornán láthatják a Serie A-t az új szezonban, a Rangadó viszont úgy értesült, hogy erre a csatornára kell kapcsolnod majd.

Felkészülési mérkőzés

Juventus – Juventus „B” 5-0 (4-0)
Gólszerzők: Ronaldo (8.), Capellini (16., öngól), Dybala (31., 40.), Marchisio (54.)

Kicsit többen voltak a pályán, mint kellett volna. Fotó: youtube
Örök élmény marad a szelfi a szurkolónak. Fotó: AFP / Isabella Bonotto
Rengetegen mentek ki a meccsre CR-mezzel. Fotó: AFP / Isabella Bonotto
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik