Videó sport

Ibra játszótérré alakítja az észak-amerikai pályákat

Bemutatta, milyen, ha meg akarja nyerni a meccset a Galaxynak.

Három meccs, négy gól – Zlatan Ibrahimovic gyorsan jelezte, az MLS új idényében sem kíván tétlenkedni. Az elnyűhetetlen svéd támadó ezúttal Vancouverben varázsolt: góllal és gólpasszal keserítette meg a Whitecaps életét.

Számos kihagyhatatlan meccs lesz ma a tévében
Mi már tudjuk, mit csinálsz öttől tizenegyig.

Ibra előbb nagyszerű labdával hozta kihagyhatatlan helyzetbe amerikai csapattársát, Daniel Sterest, majd maga fejezte be az akciót – olyan könnyedséggel, mintha a világ legegyszerűbb mozdulatsorát hajtaná végre.

MLS

Vancouver Whitecaps–Los Angeles Galaxy 0–2 (0–0)

Gólszerző: Steres (63.), Ibrahimovic (71.)

A gólpassz

Majd a befejezés

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!