Videó

Elképesztő balszerencse történt az eljegyzéses gólöröm után – VIDEÓ

A válogatott játékos megkérte a barátnője kezét, majd súlyos sérülést szenvedett.

Újabb zseniális példát hoztunk annak bizonyítására, hogy a gólörömök eszköztára tényleg kifogyhatatlan. Ezúttal a chilei élvonalbeli Everton–Antofagasta összecsapáson volt érdekesebb a gólöröm magánál a találatnál, mégpedig azért, mert a vendégek támadója, Eduard Bello a lelátóra sietett, miután bevette a vendégek kapuját.

Az ok nem mindennapi, a venezuelai labdarúgó ugyanis megkérte a barátnője, Gabriela Brito kezét, aki igent mondott a váratlan felkérésre – írja a Times Now News. A spori egyébként nem volt elnéző, sárga lapot adott a játékosnak, amiért kiment a nézőtérre „ünnepelni”.

Contét kikosarazták Madridban; Zidane nagy visszatérésről beszél
Dzsudzsák újra a magyar válogatottban? Ha a lába engedi…

A felejthetetlen lánykérés után azonban szerencsétlenül ért véget a találkozó a kétszeres válogatott labdarúgó számára, ugyanis lábtörést szenvedett, így három-négy hónap kihagyásra kényszerül. Szalai Ádám is pihenőre kényszerül, friss információt árult el róla az edzője.

Pozitívnak kell lennem. A sérülés a labdarúgás része, a családi siker az, amit magammal viszek a meccsről. Minden okkal történik. Sajnos ez a sérülés éppen egy nagyon kellemes időpontban jött – nyilatkozta Bello.

Olvasói sztorik