Videó

A játékvezetőnő egy mozdulattal a földre vitte az NB I-es kapust – VIDEÓ

Szimulált a kövesdi játékos vagy ilyen jó erőben van Gaál Gyöngyi?

Mint ismert, szerda délután a Mezőkövesd Zsóry FC a 87. percben szerzett góllal győzte le a harmadosztályú Ménfőcsanakot a Magyar Kupa hetedik fordulójában.

Az élvonalbeli csapatnak nem volt egyszerű dolga, az első félidőben például Szappanos Péter kapus a kapufára ütötte a hazaiak egyik szabadrúgását, a borsodiak hálóőre azonban nem csak a védéseivel vetette észre magát. Ha már NB I: azt tudtad, milyen félelmetes összeget kaszált a Vidi az európai kupameneteléssel?

Szappanos egyik hárítása után a győriek támadója, Farkas Zoltán akart lecsapni a kipattanóra, majd összegabalyodott a földön Szalai Attilával és a kapussal, Gaál Gyöngyi játékvezető pedig gyorsan a helyszínre érkezett rendet teremteni.

A bírónő közbelépése hatásos volt, ugyanis egy mozdulattal sikerült földre vinnie Szappanost. Semmi kétségünk afelől, hogy a spori jó fizikai állapotnak örvend, ám eléggé úgy tűnik, a kapus színészi alakítása is hozzájárult ehhez a jelenethez.

Mezőkövesdi szimulálás

Magasra csapott a tesztoszteronszint a ménfőcsanaki kupameccsen!A Mezőkövesd kapusát, Szappanos Pétert a játékvezető igyekezett elrángatni a helyszínről, de hogy ennyire jó erőben legyen Gaál Gyöngyi sportárs…Vagy a szimulálásnak is van határa? És a férfiúi önbecsülésnek?

Közzétette: M4Sport – 2018. november 1., csütörtök

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik