Videó

A 96. percben mentette meg veretlenségét a Chelsea

Nem szakadt meg a Manchester United rossz sorozata a Stamford Bridge-n.

Akár az állásába is kerülhetett volna José Mourinhónak, a Manchester United menedzserének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

A hazaiak közül csak Marco van Ginkel hiányzott sérülés miatt, a vendégeknél Fellaini, Lingard, McTominay és Rojo sem játszhatott.

A londoniak enyhe fölénye jellemezte az első húsz percet, amelynek végén egy szöglet után a német Antonio Rüdiger teljesen tisztán fejelhetett a hálóba, mert Paul Pogba alaposan lemaradt róla.

Rüdigert megelőzően az Európai Labdarúgó Szövetség is büntette a Manchester Unitedet, hogy miért, azt ide kattintva elolvashatod!

A Chelsea a Premier League előző idényében 17 gólt szerzett fejjel, a mostani szezonban viszont ez volt az első.

Az 55. percben Marcos Alonso a földre került saját tizenhatosán belül, a hazaiak nem tudtak felszabadítani, a vendégek rendkívül sportszerűtlen módon nem rúgták ki a labdát, Anthony Martial a földön fekvő ellenfele mellől a hálóba lőtt (1-1).

Az egyenlítőgól hatására gyökeres fordulat következett: a United játéka dominált, és a 73. percben Martial ismét betalált.

A 92. percben egy teljesen egyértelmű büntetőt nem kaptak meg a hazaiak, de a 96. percben Ross Barkley révén mégis sikerült egyenlíteniük (2-2). Természetesen ez a meccs sem múlhatott el balhé nélkül, és a játékoskijáróban most is Mourinho volt a főszereplő…

A Manchester United legutóbb 2012 októberében tudott tétmérkőzést nyerni a Stamford Bridge-n, azóta hét vereség mellett ez volt a harmadik döntetlenje.

Olvasói sztorik