Videó

Totális összeomlás: a spanyolok egy félidő alatt hármat kaptak az angoloktól – VIDEÓ

Szebbnél szebb gólokat lőtt Gareth Southgate csapata, két hazai válasz érkezett rá a szünet után.

A játék képét nézve nem lett volna meglepő, ha tizenöt perc elteltével két góllal vezet Spanyolország az angolok elleni Nemzetek Ligája-találkozón, viszont közel sem ez a helyzet, Gareth Southgate csapata ugyanis egy remek kontrát követően előnyhöz jutott.

A tizenhatodik percben Rashford remek labdával szöktette Sterlinget – de már előtte is látványosan hozták ki a labdát a vendégek –, a Manchester City támadója pedig tizenkét méterről kipókhálózta a jobb felsőt. A magyar válogatott meccsén is esett már gól, de sajnos az észtek szívatták meg a védelmünket.

A bekapott gól totálisan megfogta a spanyolokat, „a háromoroszlánosok” pedig ezt könyörtelenül kihasználták, a 38. percig még kétszer bevették David de Gea kapuját – szintén tetszetős támadások után.

Vele viszi el a főnyereményt a Real Madrid? Nyitva a sztárbazár: Insigne, Arda, Icardi
Erősen indul a hét: egyetlen fontos hírről se maradj le!

A szünetet követően megpróbálták a lehetetlent a spanyolok, ehhez a bombaformában lévő Paco Alcácer tette meg az első lépést, a Dortmund támadója fejjel szépített, ezzel pedig parádés statisztikát ért el: az utolsó tíz kísérletéből tíz gólt szerzett a klubjában és a nemzeti csapatban együttvéve.

Sergio Ramos révén aztán még tovább zárkóztak a hispánok, de mivel a Real Madrid-védő csukafejese a 97. percben érkezett, így egalizálni már nem volt idő – 2-3 a végeredmény.

Sterling 0-1

Rashford 0-2

Sterling 0-3

Paco Alcácer 1-3
Sergio Ramos 2-3
Olvasói sztorik