Videó

Brutális vihar vetett véget a kisvárdai edzésnek – VIDEÓ

Személyi sérülés szerencsére nem történt, a helyreállításnak viszont lehetnek költségei.

Húsz perc elteltével beszüntette a Kisvárda Master Good hétfő délutáni edzését Dajka László vezetőedző, miután ítéletidő tombolt a városban – írja az NB I-es klub hivatalos honlapja, amely hozzáteszi ebben az időpontban éppen nagyüzem volt a várkerti futballkomplexumban, hiszen a felnőttek mellett a korosztályos csapatok is edzettek.

A vár körül borult minden, ami borulhatott, és mindenki menekülőre vette a figurát, futott az épületbe. Jött a jég is, és a viharról készült felvételeken azt látni, hogy szinte nem lehet látni semmit az esőfüggönytől… Pillanatok alatt hatalmas víz lepett el mindent, pályákat és a parkolókat is. A felvételen is látszik, hogy a „fű kettőn”, ahol a felnőttcsapat gyakorolt, áll a víz, a műfüves pálya burkolata pedig néhol felpúposodott, mert nem tudta elnyelni a félórás vihar alatt felhalmozódott rengeteg vizet. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a helyreállításnak viszont lehetnek költségei – írja a kisvardafc.hu.

A hétfői nap az NB II-ben is elég viharosra sikerült–  igaz nem az időjárás miatt –, délelőtt a két és fél hónappal ezelőtt kinevezett Mészöly Géza vezetőedző távozását jelentette be a WKW ETO FC Győr, honlapunk pedig úgy tudja, nagynevű utód érkezhet, délután pedig érthetetlen módon az egyik élcsapat trénerével bontottak szerződést közös megegyezéssel.

Messi először kommentálta Ronaldo klubváltását, odaszúrt a Realnak is
Az argentin szerint most már a Juve a BL favoritja.
Olvasói sztorik