Videó

Tizedjére megnézve is nehéz eldönteni, jogos volt-e a piros lap Sallóiék meccsén – VIDEÓ

Mindkét magyar támadó pályára lépett a Kansas Cityben, amely végül vereséget szenvedett.

Magyar idő szerint szombat késő éjszaka és vasárnap hajnalban játszották az észak-amerikai bajnokság újabb fordulóját, ahol ezúttal csupán egy mérkőzésen szerepeltek légiósaink.

Sallói Dániellel a kezdőben, Németh Krisztiánnal pedig a kispadon számolt a Sporting Kansas City vezetőedzője a Seattle Sounders elleni idegenbeli bajnokin, ami a második perces Kansas-gól ellenére végül 3-1-es hazai sikert hozott – Sallóinak hatvankét perc jutott, míg Németh a 75. percben kapott lehetőséget.

Mbappénak elgurult a gyógyszere, piros lap lett a vége – VIDEÓ
A PSG sztárja nehezményezte ellenfele szerelési kísérletét, rögtön fel is lökte.

A találkozó egyik legérdekesebb jelenete a 81. percben felmutatott piros lap volt a hazai színekben játszó Chad Marshall részére. A játékvezető végül a videóbíró segítségével hozta meg a döntését, ami sokadik blikkre talán egy kicsit túlzónak tűnhet, többszöri lassítás után viszont látható, ahogyan a hazai védő rátapos az ellenfele sípcsontjára.

Ha esetleg lemaradtál volna a felettébb érdekes szombati eseményekről, ide kattintva megnézheted, ahogyan Ronaldo ollózni próbált, de végül rajta röhögtek Parmában, itt pedig azt is láthatod, miért akadtak ki az újpestiek a játékvezetőn a Budapest Honvéd elleni bajnokin.

Marshall piros lapja

Ezt látva adott piros lapot a játékvezető
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik