Videó

Nézd meg háromszor, és mondd meg, ezt hogy tudta kihagyni Lukaku! – VIDEÓ

Nem használta ki a hatalmas bakit a Manchester United támadója.

A Brighton elleni kínos vereséget követően – nem is kellett sokat várni, kíméletlen kritikát kapott José Mourinho a korábbi MU-játékostól, sőt, az internetes trollok is darabokra szedték a portugál edzőt, de ami még aggasztóbb, elmérgesedett a helyzet a szurkolók és a vezetőség között, extrém tiltakozásba kezdtek a fanatikusok – a Tottenham elleni rangadón javíthat a Manchester United a hétfő esti Premier League-játéknapon.

A vezetést pedig akár már a 16. percben is megszerezhette volna José Mourinho csapata, miután Danny Rose elképesztő hibáját követően Romelu Lukakuhoz került a labda hatalmas ziccerben.

A belga csatár meg is csinálta a nehezebb feladatot, kicselezte Hugo Llorist – aki kisebb csoda, hogy véd, hiszen múlt héten letartóztatták, itt elolvashatod, mit követett el – már csak az üres kapuba kellett volna lőnie, ezt azonban – igaz kissé kisodródott helyről – elbaltázta.

Lukakunak sem kellett sok a gólhoz, ide kattintva pedig megnézheted, hogy Lucasnak is csak két centi hiányzott ahhoz, hogy leszakítsa az MU-védő fejét.

A házigazda hatalmas árat fizetett a elpuskázott lehetőségért, ugyanis a második félidőben beindult a Tottenham, és óriási csapást mért José Mourinho együttesére. A vendégek Harry Kane és Lucas góljaival 3–0-ra diadalmaskodtak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik