Videó

Az Újpest kivégzője élete leglazább mozdulatával lőtt gólt – VIDEÓ

A Sevilla és a Sallai Roland fémjelezte APOEL is a hajrában lőtte a győztes gólt az Európa Ligában, Langék nagy meglepetésre simán kikaptak.

Elképesztő ütemben termeli a gólokat az Európa Ligában a Sevilla támadó középpályása, Pablo Sarabia, aki a selejtező második körében az Újpest ellen otthon egy, míg idegenben két gólig jutott, a harmadik fordulóban pedig a Zalgiris stadionjában duplázott.

A spanyol játékos nem bír leállni, ezúttal a playoffkör odavágóján Olomoucban a Sigma ellen lőtt győztesgólt a 84. percben, miután az új igazolás, André Silvától kapott remek labdát és spiccel, ütemtelenül a bal felső sarokba lőtt.

Barca-mozgolódás, madridi távozó, füstöl a transzferbomba: Griezmann, Neymar, Dzsudzsák, Rakitic
Csokorba szedtük a legjobb és legizgalmasabb csütörtöki híreket.

A spanyol sztárcsapat mérkőzésével egyidőben véget ért az APOEL–Asztana összecsapás is, ahol a hazaiaknál Sallai Roland, míg a vendégeknél Kleinheisler László játszotta végig a kilencven percet – utóbbi sárga lappal gazdagodott,  a végén pedig a ciprusi csapat örülhetett a győzelemnek a 79. percben szerzett gólnak köszönhetően.

Hatalmas meglepetésre kétgólos vereséget szenvedett a Dudelange-nál a Lang Ádámot is a soraiban tudó CFR Cluj. A kolozsváriaknál a padról nézhette végig a magyar védő, ahogyan a BL-selejtezőből a Mol Viditől búcsúzó luxemburgiak magabiztos előnyre tesznek szert.

Gulácsi Pétert ezúttal pihentette és a keretbe sem jelölte edzője a Zorja Luhanszk elleni találkozón, az RB Leipzig végül gól nélküli döntetlent ért el idegenben.

A nyári átigazolási szezonban a Ferencvárostól távozó villámgyors Joseph Paintsil a Genk egyik legjobbja volt, az alább látható videóban például ördöngős cselekkel bolondította meg a védőket, majd adott gólpasszt az ötödik belga gólnál.

Sarabia győztes gólja

Paintsil remek cselei

Európa Liga, playoffkör, első mérkőzés, érdekesebb eredmények

Sigma Olomouc–Sevilla 0-1 (0-0)
APOEL–Asztana 1-0 (0-0)
Dudelange–CFR Cluj 2-0 (0-0)
Zorja Luhanszk–RB Leipzig 0-0
Partizan Beograd–Besiktas 1-1 (1-1)
Olympiakosz–Burnley 3-1 (1-1)
Atalanta–FC Köbenhavn 0-0
Zenit–Molde 3-1 (0-1)
Genk–Bröndby 5-2 (2-0)
Suduva–Celtic 1-1 (1-1)

Olvasói sztorik