Videó

Csodaszép gólt lőtt a magyar válogatott korábbi szomorítója – VIDEÓ

Kyle Lafferty találatával verte a Hearts a Celticet.

Emlékszel Kyle Laffertyre? A most 30 éves észak-ír csatár 2015-ben a 93. percben, 0-1-nél lőtt gólt a magyar válogatottnak, egyrészt 1-1-re mentve a meccset, másrészt nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy a magyar csapat lemaradjon a biztos Eb-kvalifikációt jelentő csoportmásodik helyről. Persze aztán a norvégok elleni sikeres pótselejtező mindenért kárpótolta a szurkolókat, az a Lafferty-gól azonban ettől még keserű emlék maradt.

Nos, Lafferty jelenleg a skót Hearts játékosa, amely ma éppen az ő góljával verte 1-0-ra a Celticet. Remek mozdulat volt, érdemes megnézni!

Az angliai átigazolási hajrá után úgy fest, hogy ez a videók hétvégéje lehet: a bénázó Cristiano Ronaldót például durván kiröhögték a Juventus-sztárjai az egyik edzésen. Az egész világ felhördült az MU új sztárjának alattomos belépőjén, amit itt mutattunk meg.

Szoboszlai Dominik szenzációs gólját egy brutális „bicikli” előzte meg, itt tudod megnézni, de Dárdai Palkó felnőttek között lőtt két gólja is megér egy kattintást. Nem beszélve a tömegverekedésről, ami egy barátságos meccsen tört ki.

Olvasói sztorik