Videó

Brutálisan fejbe rúgták a fradistát, azonnal elterült – VIDEÓ

A kisvárdai Berioszt rögtön kiállította a játékvezető, nem csoda.

Mint ismert, továbbra is pont és gól nélkül áll az NB I-ben a Kisvárda Master Good négy találkozót követően, miután a Ferencváros is jobbnak bizonyult. A várdaiak történelmi meccsén telt ház és különleges programok várták a szurkolókat, sőt egy megható leánykérés is színesítette a felvezetést – Böde Dánielt pedig a helyi angol nyelviskola trollkodta meg üdvözlésképpen.

Higuaín mesteri gólt lőtt a Real Madridnak – VIDEÓ
A Juventustól érkező csatár gyorsan bebizonyította, hogy megéri a pénzét.

Az ünneplés viszont elmaradt, a Ferencváros a második játékrészben Leandor és Lanzafame góljával elvitte a három pontot a Várkert Sporttelepről, a hazaiak dolgát pedig az is nehezítette, hogy Sinder és Beriosz is a kiállítás sorsára jutott.

Utóbbi légiós szabálytalanságát mutatjuk meg ezúttal, a felvételek alapján pedig kétség sem férhet a piros lap jogosságához. Ez a mozdulat nem a focipályára való.

Thodoris Berios fültövön talpalta Matías Rodríguezt

Nem Teodorosz Beriosz meccse volt a Fradi elleni bajnoki: a kisvárdai védő előbb összehozott egy – véleményes – tizenegyest, majd fültövön talpalta a ferencvárosi Matías Rodríguezt, amiért azonnali piros lapot kapott a görög, így a Kisvárda kettős emberhátrányban fejezte be stadionavatóját.Beszámoló: http://bit.ly/2P2HTs7.

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 11., szombat

Olvasói sztorik