Videó

Magyar bombagól az Európa Ligában: ezért imádják Sallait Cipruson – VIDEÓ

Sikeres napot zártak légiósaink az EL-selejtezők során.

A Honvéd és az Újpest mellett légiósaink is pályára léptek a csütörtöki EL-selejtezők során, lássuk, hogyan zárták az első felvonást.

Bár az előző meccsen négy gólt is vágott, Eppel Márton most csak bő 10 percet kapott a Kajrat Almati csapatában. Újabb találatot ugyan nem tudott feljegyezni, de az azeri együttes így is nyerni tudott a holland AZ Alkmaar ellenében 2-0-ra.

Az RB Leipzig nem állt meg ennyinél, ennek a dupláját szórta svéd BK Häckennek. Gulácsi Péter kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést, így viszonylag ő is és a csapat is hátra dőlve várhatják a visszavágót, ahol azonban nélkülözniük kell Stefan Ilsankert, ugyanis a meccs végén második sárgáért, piros lapot kapott.

Sallai Roland csapata, az APOEL kiütéses győzelmet aratott az észt Flora Tallinnal szemben. A ciprusi együttes meg sem állt öt találatig, ráadásul még csak gólt sem kapott A magyar játékos – akiért egyébként PL-csapat érdeklődik – alaposan kivette a részét a sikerből, nem mellesleg egy óriási bombagól keretében.

A Hajduk majdnem 80 percig várt a vezető góllal a bolgár Slavia Sofia ellen, de Gyurcsó Ádámék végül ezzel a találattal 1-0-ra meg is nyerték a mérkőzést, hazai pályán. A magyar csatár végig pályán volt, gólt vagy gólpasszt ezúttal nem tudott feljegyezni, csak egy sárga lapos figyelmeztetés került a neve mellé.

Bogdán Ádám állt a kapuban a Hibernian selejtezőjén ahol a görög Asteras Tripolis volt az ellenfél. A magyar válogatott hálóőr számára először nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt tervezhette, hiszen 1-2-es hátrányban voltak nagyjából fél órával a vége előtt, de a skót csapat fordítani tudott, így Bogdánék 3-2-vel várhatják a visszavágót.

A DAC kezdőjében ott volt Kalmár Zsolt és Vida Kristopher is, de sajnos az itt felsoroltak közül egyedül nekik nem sikerült nyerni. A fehérorosz Dinamo Minsk az első meccsen jobbnak bizonyult, a dunaszerdahelyiek 1-3-as hátránnyal fognak utazni a második felvonásra.

Olvasói sztorik