Videó

A wimbledoni tenisztornán is Neymaron röhögtek – VIDEÓ

Még újraélesztésre is szükség volt!

A #NeymarChallenge legújabb hőse a teniszező Jonas Björkman, akit a wimbledoni Grand Slam-torna szenior párosversenyében társa, Todd Woodbridge eltalált a labdával.

A svéd játékos némi fáziskéséssel úgy döntött, hogy utánozza Neymar hírhedtté vált szimulálását, amit a Mexikó elleni világbajnoki nyolcaddöntőben mutatott be, miután találkozott Miguel Layunnal.

Björkman a hasához kapott, a pálya közepén fetrengett, majd az ellenfél egyik tagja, Manszur Bahrami is kapcsolt átlépett a hálón, segítséget nyújtott neki, újraélesztést és szájból szájba lélegeztetést imitált.

A svéd valószínűleg nem fog Oscar-díjat nyerni színészi képességeiért, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy együtt nevettek a teniszezők és a közönség. A rögtönzött előadás az egyébként rendkívül szigorú wimbledoni szervezőknek is tetszett, hiszen ők osztották meg a torna közösségi oldalán.

Neymar emlékezetes esete óta rengetegen csatlakoztak a #NeymarChallenge-hez a világhálón, számos igazi és animációs videót is ihletett a szimulálása, egyre többen utánozzák komikus mozdulatait.

Olvasói sztorik