Videó

Erődemonstrációt tartottak a belgák Egyiptom ellen – VIDEÓ

Mohamed Szalah keretben sem volt.

A világbajnokság egyik titkos esélyese is pályára lépett a mai este során, ugyanis Belgium Egyiptomot látta vendégül. Mindkét csapatnál voltak komoly hiányzók, a hazaiaknál Vincent Kompany még nincs 100%-os állapotban, de hasonlóan áll Mohamed Szalah is, akiről úgy hírlik, hogy először az oroszok elleni ütközetre térhet vissza.

A 27. percben Eden Hazard tolta tizenhatos környékére a labdát, majd egy erős lövést mért az egyiptomi kapura, a kapus ugyan hárított, de a kipattanóra érkező Romelu Lukaku ellen már nem volt ellenszere, a Manchester United csatára így megszerezte a belgák vezető találatát. 1-0 Majd nagyjából 10 perccel később Hazard már gólszerzőként került a reflektorfénybe, Yannick Carrasco vette észre, hogy gyakorlatilag senki sem fogja a Chelsea támadóját, aki így könnyedén lőtte meg csapata második gólját. 2-0 Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy több gólt már nem láthatunk, de Marouane Fellaini ezt másképp gondolta, ugyanis nagyjából pillanatokkal a lefújás előtt még ő is megzörgette a hálót, bár hozzá kell tenni, Michy Batshuayi remek passza is kellett hozzá. 3-0

A belgák hétfőn Costa Rica ellen vívják utolsó felkészülési mérkőzésüket, míg az egyiptomi válogatott következő meccse már az Uruguay elleni vb-ütközet lesz.

Lukaku gólja

Hazard találata

Fellaini állította be a végeredményt

Címlapkép: Erwin Spek/Soccrates/Getty Images

Olvasói sztorik