Videó

Naná, hogy lenyűgöző tiki-takás góllal búcsúztatja Wengert az Arsenal – VIDEÓ

A hazai csapat is kitett magáért, több meglepetéssel is készültek a távozó tréner tiszteletére.

Hetek óta ismert, de még mindig nehéz felfogni, hogy a következő szezonban már nem Arséne Wenger lesz az Arsenal vezetőedzője. A francia tréner vasárnap délután a Huddersfield elleni idegenbeli bajnokin ül utoljára a londoniak kispadján, így nem túlzás kijelenteni, ez a kilencven perc szinte csak róla szól.

Marcelo igazi varázsló: nézd meg, mit csinált már megint – VIDEÓ
A Real Madrid klasszisa nem véletlenül világsztár már hosszú évek óta.

Kezdődött minden a hihetetlenül szimpatikus hazaiak gesztusaival: előbb David Wagner vezetőedző különleges ajándékkal lepte meg Wengert, majd pedig a francia edző arra lett figyelmes, hogy a vendég kispadon ez a felirat várja, „Au revoir, Arséne, et merci”, azaz „Viszlát, Arséne, és köszönjük”.

Itt még nem volt vége, a 22. percben az egész stadion felállva tapsolta meg a legendás edzőt, aki huszonkét év után távozik az Arsenal éléről, majd pedig az égben Wenger arcképét húzta egy helikopter, „ köszönjük, Arséne, hiányozni fogsz” felirattal.

A játékosok is igyekeztek méltóképpen búcsúztatni a szakembert, Pierre-Emerick Aubameyang egy szemre tetszetős találattal vette be a Huddersfield kapuját – olyan tipikus, tiki-takás, „wengeres” gól volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik