Videó

Potyagól után fordítottak Beséék – VIDEÓ

Ciki lett volna, ha így veszít a Le Havre. Pénteki légióskörkép.

Kissé késve vette fel a ritmust a Le Havre kapusa a Gazelec Ajaccio elleni francia másodosztályú bajnokin péntek este. Bese Barnabás csapattársa ugyanis hatalmas potyagólt kapott, hiszen annak ellenére, hogy megpattant egy hazai játékos lábán a labda, az nem túl nagy erővel éppen oda érkezett, ahol állt.

Thuram-Ulien hibája végül nem került sokba, a Le Havre a 40. percben egyenlített, a második játékrészben pedig a győztes gólt is megszerezte, így a magyar jobbhátvéddel a soraiban nyerte meg a bajnokit.

Így kerültek hátrányba Beséék

Ugyanebben a pontvadászatban nem jutott szóhoz Lang Ádám, a középhátvéd a kispadról nézte végig, ahogy csapata, a Nancy 2-0-ra kikap az AC Ajaccio otthonában.

Szoboszlai Dominik elejétől a végéig a pályán volt az osztrák másodosztályú Lieferingben, amely a Kapfenberget fogadta. Az 1-1-re végződő összecsapáson a legtehetségesebb magyar játékos ezúttal gólt és gólpasszt sem jegyzett.

Leléphet a Barca-csillag, topcsapat hívja
Már nyáron szedheti a sátorfáját.

Adorján Krisztián szerepet kapott a Dundalk kezdőcsapatában az ír élvonalban, a szünetben azonban lecserélte az edzője – a Dundalk 2-0-ra győzött.

Olvasói sztorik