Videó

Beszállt a meccsbe a spanyol edző, egész szezonra eltilthatják – VIDEÓ

Nem mindennapi jelenet a spanyol másodosztályban.

Könnyen lehet, hogy ebben a szezonban már nem ülhet le a kispadra a spanyol másodosztályú Cultural Leonesa vezetőedzője, Ruben de la Barrera, a szakember ugyanis a lehető legelképesztőbb módon jutott piros laphoz.

A legutóbbi, Albacete elleni idegenbeli mérkőzésükön kicsit nehezen fogadta el, hogy ellenfelük egy gyors kontratámadást indított, így a pályára belépve húzta hátra a labdát a kispad felé. A játékvezető természetesen azonnal a lelátóra száműzte a vendégek trénerét, aki a meccs után is próbálta bizonygatta ártatlanságát.

Ez egy ösztönös mozdulat volt. Azt hittem, hogy már kint van a labda. Beszéltem a bíróval is és remélem, hogy utólag ő is ugyanezen az állásponton van.”

A helyi sajtó szerint, De la Barrera egy 10 meccses eltiltással nézhet szembe. Ilyen mértékű büntetést legutóbb Enrique Monreal, a Leganes egykori edzője kapott, aki a pályára befutva akadályozta meg az ellenfél támadását. A sors furcsa fintora, hogy ezúttal Monreal az Albacete edzője.

A Cultural egyébként jelen pillanatban erősen a kiesőzónában tanyázik, három pontra vannak a bentmaradástól úgy, hogy még pontosan 10 mérkőzés van hátra.

Olvasói sztorik