Videó

Griezmann az edzőjét is becsapta a kapitális műeséssel – VIDEÓ

Puhl Sándor is megszólalt, elmondta, mi történt.

Úgy fest, jogtalan büntetővel szerzett vezetést az Atlético Madrid a vasárnap esti spanyol bajnoki meccs huszadik percében. Antoine Griezmann dobta fel magát a tizenhatoson belül, noha a felvételek megmutatják, nem is igen ért hozzá a Villarreal védője. A madridiakat irányító Diego Simeone persze azonnal hevesen reklamált, mondhatni, a csatára őt is átverte…

Ezt látni kell! Messi úgy ünnepelte gólját, mint még soha – VIDEÓ
Az argentin nem tud leállni a gólszerzéssel.

Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen az összecsapást közvetítő Sport Televízió szakértője, Puhl Sándor határozottan állást foglalt a szünetben.

Nem történt semmi, műesés, sárga lap, szabad kifelé

– mondta a korábbi játékvezető. A dolog érdekessége, hogy a tizenegyest elvégző Griezmann öt perccel az eset előtt sárga lapot kapott, vagyis akár ki is állíthatták volna az első félidő közepén.

A Villarreal nem hagyta annyiban a dolgot: nem sokkal a befejezés előtt a csereként beálló török Enes Unal góljával kiegyenlített, majd a 92. percben a győztes találatot is megszerezte (szintén Unal, 2–1).

Könnyen lehet, hogy a vereséggel az Atleti kiszállt a spanyol bajnoki címért zajló versenyből, ugyanis már 11 pont az éllovas Barcelona előnye.

Olvasói sztorik