Videó

Rossz nézni, ennél az ütközésnél törött el Radó lába – VIDEÓ

Megműtötték, több hónapot kell kihagynia.

A Ferencvárostól júliusban érkezett csatár a szombati, Honvéd elleni bajnoki 15. percében, Nagy Gergő rosszul sikerült becsúszása következtében szenvedett külsőboka-törést – foglalja össze a szomorú eseményeket a Puskás Akadémia honlapja.

Ezt olvastad már?
Nem örülnek Manchesterben? Ronaldo újra a fedélzeten

„Amennyire emlékszem, kaptam egy passzt, átvettem, megtoltam, ekkor érkezett hátulról Gergő, el akarta rúgni a labdát, és ahogy csúszott, eltalálta a támaszkodó lábamat. Amikor a földre kerültem, éreztem, hogy valami komolyabb lehet, mert eléggé szúrt, de arra azért akkor nem gondoltam, hogy törésről van szó” – idézte vissza a cseppet sem kellemes emléket Radó.

A 23 éves labdarúgót vasárnap a székesfehérvári kórház traumatológiai osztályán műtötték meg.

– Az orvosok szerint a műtét jól sikerült, minden rendben ment, az elmozdult csontot rögzítették egy fémlemezzel és csavarokkal. Az előzetes várakozások szerint egy hétig leszek fekvőgipszben, aztán öt hét könnyű járógipsz következik, majd a rehabilitáció, ami szintén öt-hat hetet vesz igénybe. Nagyon remélem, hogy ebből azért egy keveset le tudunk csípni, nyilván ez attól függ, hogy a lábam hogyan reagál a kezelésre – tájékoztatott állapotáról a támadó.

Ki volt az NB I 4. fordulójának legjobb játékosa?

Nagy Dániel (Újpest): 494
Davide Lanzafame (Budapest Honvéd): 404
Rácz Ferenc (Balmazújváros): 332
Ezekiel Henty (Videoton): 286
Bartha László (Paks): 75

Radó Andrást a pályán ápolják a Puskás orvosai Fotó: www.pfla.hu
Olvasói sztorik