Videó

Szégyenében hazataxizott a debütálásán nagyot bakizó kapus – VIDEÓ

Azonnal kivágták.

A Boával mérkőzött kedden este a jelenleg csak a brazil másodosztályban, a Serie B-ben szereplő Figueirense. A kapuban a csapatnál debütálni készülő 38 esztendős, rutinos hálóőr, Fábio állt, ám hiába az évek, jókorát potyázott az első játékrészben: rosszul jött ki Douglas Assis előreívelésére, így a labda a csatár érintése nélkül jutott a kapuba.

A baki kétségtelenül nagy volt, de nem igazán magyarázat arra, amit a portás ezt követően tett. Fábio ugyanis a félidőben taxit kért a stadionhoz és egész egyszerűen elhagyta a létesítményt, amire később sem igazán adott magyarázatot – erről Carlos Arini, a klub igazgatója számolt be.

– Már régóta a futballban dolgozunk, de vannak szokatlan események, mint például Fábióé. Nem tudtuk, hogy elment, nem is szólt. Lehet, hogy az egyébként a fociban elő-előforduló hibája miatt, lehet, hogy pszichológiai problémák miatt. Nem tudjuk. Már nem beszélek vele, nem tagja a csapatunknak. Elnézést kérek a szurkolóktól és mindenkitől. Nem mindig találjuk el, mi a helyes, egy ilyen játékos alkalmazásáért és a történtekért pedig én vagyok a felelős – fogalmazott szimpatikusan Arini.

A Boa egyébként 2-0-ra győzött idegenben, a második találatot tizenegyesből érték el az első félidő hajrájában.

Olvasói sztorik